Translate

среда, 30. септембар 2015.

MY FAVOURITE SPORT

             -MOJE GLAVNE TEME: -MY FAVOURITE SPORT-

-Hey cool ljudi,danas cu pisati o mom omiljenom sportu i nadam se da ce vam se svideti.Sva pitanja koja imate da mi postavite pisite na mom gmailu,u mom opisu cete ga pronaci...
-U novim rubrikama cete postavljati pitanja koja vas zanimaju,al vise o tome u narednim postovima


-Moj omiljeni sport je fudbal,nekome je to glupo i mnogi kazu da to nije za zenske osobe.
*Ja to mrzim i neki me ne podrzavaju u fudbalu,a stvarno mi dobro ide.Treniram u ZFK,,Obilic''
i svidja mi se.Zelela bih da nastavim.Treninge imam tri puta nedeljno,losa mana mi je jedino sto mi to oduzima vreme pa manje ucim.Al nema veze,bolje sport nego izlezavanje u krevetu!Zar nije tako?
*Imam svoje fudbalske patike,ali mi trebaju i kopacke,stucne(one duge carape sto fudbaleri nose) i kostobrani(stite mi kosti).Mnogi mi kazu da mi fudbal ide dobro i to mi je jedan cilj u zivotu vise,da postanem profesionalna fudbalerka.
GRB KLUBA
-Ko kaze da devojke ne igraju fudbal? :) :D
-Cudno je malo sto mi je omiljeni fudbaler Cristiano Ronaldo,a omiljeni klub mi je Barcelona gde igra Ronaldov najveci rival Lionel Messi.Svaki gol koji dam je za moju porodicu,ljubimce,simpatiju :* i Ronalda.Volela bih da jednog dana budem kao on.Zelim ovim postom svima da stavim do znanja da se bavite sportom i da ne mislite na misljenja drugih.Budite uporni u svom sportu i uzivajte!!!
CRISTIANO RONALDO-,,7''
BARCELONA
-NADAM SE DA VAM SE SVIDEO OVAJ POST,TO JE SVE ZA DANAS,RAZMISLICU JOS NA KOLIKO CU POSTAVLJATI NOVE OBJAVE,SVE VEROVATNO ZAVISI OD VREMENA.POZDRAV!TAKODJE MOZETE DA MI DAJETE IDEJE O CEMU ZELITE DA PISEM KONTAKT NA GMAIL KAO STO SAM REKLA...


1 коментар:

  1. Fudbaleri su najlepsi..♥♥ Hahaha ja inace volim karate..☺♥


    Na mom blogu je novi post pa pogledaj.. I ako mozes zaprati me i ja sam tebe..☺♥
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши